МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС МИСТЕЦТВ INTERNATIONAL ART COMPETITION "MY TRIUMPH"

З 16 по 30 серпня 2023 року проходив МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС МИСТЕЦТВ INTERNATIONAL ART COMPETITION "MY TRIUMPH" від ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ДИНАМІКА УСПІХУ".

Конкурс «My Triumph», до складу журі якого увійшли зірки, професіонали українського та європейського шоу-бізнесу у різних сферах діяльності, заснований з метою розкриття нових талантів, обмін творчим досвідом між учасниками та керівниками, сприяння розвитку талановитої і обдарованої молоді та дітей, надає учасникам почуття тріумфу через розкриття власного таланту.

Представниця нашого закладу освіти, учениця 6-А класу Новикова Анастасія, за виступ в номінації "Вокальне мистецтво " з піснею "Готика", отримала ДИПЛОМ ( II премія ).

Керівник Корнієнко Юлія Олександрівна нагороджена ПОДЯКОЮ за віру та наполегливість, професійну підготовку учасниці до конкурсу, плідну творчу співпрацю.

Бажаємо подальших досягнень у мистецькому шляху, великих здобутків і найсміливіших ідей. Нехай ваш талант наповнює життя радістю та яскравими кольорами справжнього тріумфу!

/Files/images/09-2023/13091.jpg /Files/images/09-2023/13092.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.