GENIUS Olympiad Ukraine 2024

/Files/images/03-2024/08031.jpg

/Files/images/03-2024/08032.jpg

GENIUS Olympiad (Олімпіада Геніїв) – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, Метою «GENIUS Olympiad» є сприяння глобальному розумінню екологічних проблем і досягненню сталого розвитку. Конкурс сприяє розв’язанню проблем довкілля, виявляє здатність генерувати рішення, розвиває екологічну свідомість молоді та створює платформи для молоді з усього світу з метою обміну ідеями.

У 2024 році вперше у цьому заході взяла участь учениця 9 класу Глухівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2, вихованка гуртка «Географія та ландшафтознавство» дослідницько-експериментального відділення Глухівського МЦПО Ащеулова Аліна. Учениця представила свою роботу в категорії «Наука», підкатегорії «Якість навколишнього середовища». Аліна провела дослідження щодо виявлення забруднення атмосферного повітря свого міста методом біоіндикації та запропонувала шляхи покращення стану навколишнього середовища, створивши декілька проєктів, щодо очищення повітря.

В результаті підведення підсумків конкурсу Ащеулова Аліна отримала Почесну Відзнаку Олімпіади Геніїв 2024! Бажаємо нашій учениці ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Нехай перемога у конкурсі стане відправною точкою для нових великих звершень і досягнень!

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.