Зі СВЯТОМ!

Дорогі учні, шановні педагоги, батьки!

Непомітно відійшло за обрії літо, а барвиста осінь знову зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом - початком нового навчального року з цікавими й приємними подіями, новими відкриттями та звершеннями.

Дивно, але все те, що відбувається вперше, ніколи не забувається.

Дорогі наші маленькі друзі!

Незабаром у вашому житті пролунає перший дзвоник, який покличе з дитинства у невідомий шкільний світ. Будьте уважними й старанними, добре вчіться, збережіть назавжди у своєму серці неповторні хвилини зустрічі зі школою. Тут ви знайдете відповіді на будь-які запитання, а у цьому вам допоможуть учителі, які поведуть дорогою світла, добра і знань.

Шановним школярам зичу наполегливості та сумління, завзяття й старанності, злетів та цікавого спілкування одне з одним. Роки навчання бурхливі й швидкоплинні, тому намагайтесь узяти в цей час усе корисне!

З нагоди свята прийміть щирі вітання та побажання миру, творчості й натхнення, шановні вчителі, вихователі, керівники навчальних закладів! Вдячних і талановитих вам учнів, належного поцінування вашої праці, успіхів у нелегкій педагогічній діяльності.

Батькам, чия роль у навчально-виховному процесі є далеко не другорядною, бажаю здоров’я, добробуту й благополуччя, а результати ваших дітей у навчанні хай будуть найвищою вам нагородою. Зичу кожній родині сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок.

Перше вересня – це, по-праву, свято всіх! Хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи, хто спонукає до творчості та нових перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

Будьмо щасливими у новому навчальному році. Нехай для кожного з вас він стане роком добрих перемін, а для України – роком зміцнення, духовного оновлення та соціально-економічного зростання. Зі святом всіх!

З повагою директор школи Алла Петрівна Рябуха

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.